In principe worden alle bestellingen binnen drie werdagen (meestal eerder)naar je verzonden met MyParcel. Meestal wordt je bestelling dan de volgende dag bezorgd. Alleen op zondag en feestdagen wordt er geen post bezorgd. Op maandag ook geen brievenbuspost. Soms is het zo druk bij de post, dat het langer duurt. Ik heb daar helaas geen invloed op. 

Is een door jou besteld artikel niet op voorraad, dan zul je hier een e-mail of telefoontje over ontvangen. Ik zal dan met je overleggen dan of je het artikel alsnog (zo snel mogelijk) wilt ontvangen, of dat je de bestelling (van dat artikel) wilt anuleren. Is het door jou bestelde artikel niet meer voorradig en wordt het ook niet meer in productie genomen door de betreffende leverancier, dan zal de bestelling (van dat artikel) worden geannuleerd en het geld teruggestort op je bankrekening, tenzij je er wat anders voor in de plaats wilt.

Als er veel haast is bij je bestelling, neem dan telefonisch contact met mij op. Ik zal dan mijn uiterste best doen je bestelling zo snel mogelijk te versturen. In de meeste gevallen zal dat dan de dag zelf zijn. 

In geval van vakantie of andere omstandig heden KAN het zijn dat de levertijd langer is. Uiteraard kun je in dat geval die informatie op de hoofdpagina, en bij het afronden van je bestelling vinden, zodat je hiervan op de hooogte kunt zijn voor je bestelt.

© 2021 - 2023 www.leukverpakt-wholesale.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel