De kosten van bestellingen via de post zijn minimaal €3,99. 
Veel van onze artikelen kunnen als brievenbuspakketje verzonden worden. Hiervoor wordt €3,99 berekend, volgens de tarieven van MyParcel.  
Bij bestellingen die niet in de brievenbus passen betaal je €5,99. Deze worden als pakket verzonden. Je bent dus binnen Nederland nooit meer dan €5,99 aan verzendkosten kwijt. 
Bij bestellingen binnen Nederland boven €250,00 betaal je geen verzendkosten. 

Wil je iets kleins en lichts opgestuurd hebben kan ik me voorstellen dat je het zonde vindt om €3,99 aan verzendkosten te betalen. Dat kan als je complete bestelling, inclusief verpakking, minder dan 100 gram weegt. Als ik je bestelling met postzegels verstuur, heb ik geen zicht meer op waar je order zich bevindt en of hij aangekomen is. Het risico voor het versturen met postzegels is voor jezelf. 
Je bestelt via de site en kiest voor de optie afhalen, dan heb je namelijk geen verzendkosten. Daarna zet je bij opmerkingen dat je je order graag met postzegels verstuurd wilt hebben. Zodra je order binnen is bij jou, zie je hoeveel postzegels erop moesten en kun je dat bedrag overmaken naar: 

NL 24 INGB 0007 2455 85 onder vermelding van: verzendkosten en je ordernummer.

Wanneer je het pakket wilt komen ophalen, kun je kiezen voor de optie "afhalen". Er worden dan uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht!

Voor het verzenden van een bestelling naar het buitenland, hanteer ik de tarieven van MyParcel
België €8,75 
Duitsland €9,25
Denemarken €13,75
Frankrijk €13,50
Spanje €15,50
Portugal €17,00

© 2021 - 2024 www.leukverpakt-wholesale.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel